OLIMPIJA JE V EVROPI!

Published on 3 August 2023 at 19:54

OLIMPIJA JE V EVROPI! V zadnjem tednu so se nogometni navdušenci po vsej Sloveniji prebudili v novo dobo navijaštva, saj je NK Olimpija Ljubljana po letih trpljenja in prizadevanjih dosegla izjemno pomemben mejnik - uvrstitev v evropske nogometne vode. Njihova osupljiva zmaga proti Bolgarskemu Ludogorcu je ne samo prinesla izjemno srečo in ponos navijačem, ampak je tudi odprla vrata novim priložnostim in uspehom na mednarodnem prizorišču.

Dolga in trnova pot, ki jo je Olimpija Ljubljana prehodila, je bila zaznamovana z vzponi in padci, vendar so se igralci, strokovni štab in predvsem zvesti navijači vedno držali skupaj, verjeli v svoje sposobnosti ter vztrajali v iskanju uspeha. Njihova predanost in neomajna vera so bili nagrajeni, ko so se končno prebili skozi kvalifikacije in dosegli povsem zasluženo mesto v evropskih tekmovanjih.

Evropske poti še ni konec

V prihodnjih mesecih se v glavnem mestu Slovenije obeta neverjetno doživetje, z začetkom že naslednji teden ko v Stožice prihaja Turški velikan Galatasaray.

ponovimo možne scenarije Olimpije. Zmaji bodo v torek odigrali tekmo z Galatasarayem, teden kasneje se bosta ista kluba pomerila še v Istanbulu. V primeru nadaljevanja (zmage v skupnem seštevku) bodo zmaji zaigrali v play-offu lige prvakov kjer v primeru zmage zaigramo v Uefini Ligi prvakov, v primeru poraza pa bo Olimpija zaigrala v Ligi Europa. V primeru, poraza oz. izpada proti Turškem velikanu kar je roko na srce verjetno najbolj realen scenarij, (upanje ostaja) pa bojo lanski prvaki zaigrali v play-offu za Ligo Europa. V primeru zmage bodo zmaji nadaljevali v Ligo Europa, v primeru poraza pa bo Olimpija zaigrala v konferwnčni ligi.


1.8 VSI V STOŽICE

1.8 oz. super torek v Stožicah. Najprej ob 18. uri bo košarkarska reprezentanca v dvorani odigrala pripravljano tekmo z Črno Goro nato pa še zmaji na stadionu ob 21. uri proti Galatasaray-u. Vsem, ki ne greste tudi na košarkarsko tekmo predlagam, da se na tekmo odpravite dovolj zgodaj saj bo parkino mesto v garažni hiši praktično nemogoče dobiti. Predlagam parkiranje na parkingu Austrian trend hotela ( le-ta ima tudi garažo v primeru slabega vremena. Ostale možnosti sa parkirišča v okolici Cvetličarne, pop-tv, Žale... Pohiteti boste morali tudi z vstopnicami saj jih zmanjkuje zelo hitro. To je to, v torek pa le previdno, saj se obeta veliko število Turških navijačev, njihovi posamezniki pa znajo biti tudi precej agresivni. 

Add comment

Comments

Marina Olivieri
a year ago

Hola como le va soy la madre de Agustin Doffo .Quisiera saber si alguno de ustedes puede pasarme por donde puedo ver los partidos muchas gracias