Elšnik blizu prestopa! Ali pač...

Published on 22 July 2024 at 10:41

Vsi vemo kako dolgo se v Ljubljani že odvija drama z Timijem max-om Elšnikom in njegovim prestopom iz Olimpije. Timi je bil tarča nekaterih klubov že pred Evropskim prvenstvom v Nemčiji, vendar po njem je "Elša" preprosto eksplodiral. Kdo ga je že želel, in kdo si ga še želi.

Med samim Eurom v Nemčiji se je kot resen kandidat za nakup Olimpijne 10-ke pokazal Frankfurtski Eintrach, katerega vodilni možje so si tudi ogledali tekmo Slovenija - Portugalska, ki se je odvijala prav na njihovem domačem stadionu v Frankfurtu. Kot se je kasneje izkazalo iz tega ni bilo nič. Po Eintrachtu je interes pokazala še Španska Sevilla, a tudi njihovo zanimanje ni obrodilo sadov.

Končala se je pravljica v Nemčiji in z njo se je začel fokus na klubski nogomet. Kot prvi je za Elšnika pikazal interes Zagrebški Dinamo, le-ta je bil zelo resen kandidat in vse je kazalo na to, da se bo Timi iz Ljubljane preselil v prestolnico Hrvaške. A kljub vsem interesu, ki so ga južni sosedje pokazali, je Olimpija zavrnila ponudbo. Po Dinamu je osrednjega vezista Olimpije v svoje vrste želel zvabiti Italijanski drugoliaš, Pisa. Tako kot Dinamo je vodstvo Olimpije zavrnilo ponudbo.

Kot pa zenkrat vse kaže se obeta prestop, Elšnik naj bi se preselil v Beograd, natančneje v Crveno zvezdo. Srbi so v le nekaj urah pripravili ponudbo, odkupna klavzula naj bi znašala 1.5 miniljonov, poleg tega pa bi Olimpija lahko zaslužila še cca. 500.000 z bonusi.Po poročanju Srbskih medijev naj bi Elšnik že odpotoval v klubske prostore rdeče-belih in tam naj bi že podpisal pogodbo.

Add comment

Comments

There are no comments yet.